There was an error in this gadget

Tuesday, November 11, 2008

Abg John Berkata...

kalo korang tgk lantai kotor ke sampah dah penuh ke tlg la buang..ringan2kn tulang utk pastikan umah ni berada dalam keadaan kemas..buat mcm umah sndri lah..aku tak selesa nampak kotor2 nih..jgn amik ati lak aku tegur.Tq. Akum..-Abg John Bersuara-


Aku ni pengotor ka???iyela tu kot...nak tau bukti aku ni pengotor,cube tnya abeTot,Zul Rambut,Acerap Tabligh,Alang,Ajemal,Mugni,Azan,Zamzahari,Farok,Wak...Mereka semua pnah dduk sebilik dan serumah dgn aku.Tnyalah diorang ek...hehehe...Aku dan Apoi ni mmg pengotor agaknyer...hahahaha...

Thursday, November 6, 2008

Detik Sehati Berdangduuut...

Rasa nak menulis plak tatkala tiada kerja di opis di kala ini. Sudah hamper mau genap sebulan bekije.Ini adalah pengalaman petama aku bekije.Perasaan becampur baur…entahla..mabe aku xpndai begaul???tak pndai bwak diri???aku still mncari rentak and keberanian.Aku jadikan 1st job aku ni as an experiment to gain experience.Buleh ka gitu???huhuhu..

Kalo ade org guide aku and bwak aku bila buat kije2 kat CSA ni (mcm masa kat advance pact dulu)..Insya’allah aku bule cepat terrer.hehehe..skang ni aku dah mula dpt kije2 yg aku kena buat.tp kdg2 jela..kalo xde kije aku rileeeeeksssss jelaaa…

So far kije cni ok..Alhamdulillah aku redha stakat ni..aku tggu aku jd terer dlm bidang ni jek..chit porrrrah..tp aku cubela ek.Usaha…doa..tawakal..skang aku dah telibat dgn bnyak bidang..hehe…Diploma(telecommunications)Degree(electronics)Practikal(biomedical)Kije(IT).Kire positif jgaklaa.nnt dah campur semua2 tu,barulah aku bule jd dekan and ubah peraturan university itu..hehehehe…semua buleh pakai skirt..lalalal

Sudaaaaaaaaah…jgn merepek…tak baaaaiiiiiik tau….daaaaaaadaaaa