There was an error in this gadget

Thursday, February 19, 2009

ORIGINS:WOLVERINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Menanti wolverine keluar di pawagam 1 MAY ini!!!!!
Mari menonton dan saksikan film terbaru lakonan saye ini!!!
hehehehe...Odeng yg jadik stunt utk aku dlam film ni.
Kebanyakan aksi aku tak berani nk buat sendiri.
Odeng sila komen.huhuhuhuhu..

Monday, February 9, 2009

Senyum dan terus tersenyum...

Hui…lamenyer tak bercerita d sini.skang ni nak dpt sebulan sekali blogging pun susah. Tatkala ini,kawe memblog dri umah azan.tido sini mlam td coz mlas nk pulang ke penchala. Aku dah lama tak tgk game bola dgn tenang sambil berbaring dan bekain pelikat di hadapan tv. Huhuhu..semuanyer sbb takde masa utk tu semua..kije yg bnyak..dan kdg2 ari sabtu pun pg opis..huhuhu..ntah bila aku nak terer bidang iT ni..Insya’allah…

Last week sabtu and ahad aku dah p kursus kawin dgn cik feeza.Tp majlisnyer lambat lg maaaaa…Wang besar belum terkumpul utk pusingan BONUS itu..hehehe..Last week hari Isnin jugak aku dah di berikan surat konpem oleh bos kecik aku En. Zainal. Alhamdulillah dpt gak kopem dgn CSC walopun aku buat kije tehegeh2..kih kih kih…Amiiiiiiiiiiiiiin….

Aku tak dpt nak update pasal pekembangan bola sepak,hiburan ka…semuanyer sbb aku dah tak dpt nak buat tu semua secara efisyen..Cuma movie terlatest yg aku tgk ialah Underworld3:Rise of the Lycans.Syok woooooo…Underworld mmg tak penah menghampakan peminat setia mereka.Fauzan dah menonton???tapi kali ni Kate Bekinsale cume klua time last jek..Almaklumlah story kali ni pasal mak ayah dier..

Brita bola plak..selamat bejaya kpd CHELSEA yg semakin terumbang ambing di bawah en.Scolari..ntah bila org tua ni nak kena pecat gamaknyer…calon favourite aku ialah Zola,Rijkaard,Bilic,Wan Jamak and Shebby Singh..lalalala..

Panjang crita aku kali ni.azan,abe,ateng n epul tgh tido lg tuh..aku plak tgh kelaparan ni..jap lg mau mandi and klua besama cik feeza..Kpd peminat2 af,terutamanyer odeng(pengacara af7)..selamat menonton..sorry aku tak sempat nak beratur..smalam 8hb Feb last ujibakat kat bkt Jalil..so,takdela tag line tak baaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiik taaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu utk season ni…

Hehehe…moga bejumpa lagik(puas hati kau dpt tulis blog panjang2!!!!!!!!!!)