There was an error in this gadget

Thursday, July 30, 2009

Kecederaan dan Kesabaran..


Al-kisah..
Hadrie telah terlibat dgn perlanggaran kecil di atas
jlan raya pada hari rabu 29 julai 2009..
Tak usahla kawe cerita lebih lanjut ttg ia..
huhuhu...

Then,call opis mau mintak cuti..Pg klinik n amek ubat
beserta MC 2 hari.Tak lama pastu cik feeza pun smpai
utk melihat keaadaan kawe..beliau amek EL terus..
baiknyer...

Lepas kami makn teghari..cik feeza pun mencadangkan
utk ke rawang umah mokteh n pokteh...
Pg sana pun bule tgk akim,alim n nina skali..
Kami pun belila kek utk mokteh skali sbb ari
isnin 25 july besday dier...Inilah kek dier..sedaaaaaaaaaaap...

Aduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuyaaaaaaaaaaaaiiiii..
berdenyut plak kaki ni...moga bejumpa lagik...

Tak baiiiiiiiiiiiiik tau...

Tuesday, July 21, 2009

Prison Break Tamat...



Sungguh sedih aku bila siri kegemaran kini sudah tiada lagi.Tak dinafikan Prison Break memberi kesan mendalam dlam hidup aku.Dari gaya botak scofield sampailah aku hampir2 merompak benk.Tp aku mane ade abg dlm penjara.Tak pasal2 aku kena sumbat kat penjara pudu. Antara aksi2 ngeri yg di tiru dari PB ialah...Membotakkan kepala sperti Scofield...Berbisik di telinga rakan "I'm not Michael Scofield...memegang poket selua alang dan masuk bersama2 ke dalam TTL(ala2 T-Bag).. Tapi paling influence adalah menubuhkan pasukan bolasepak yg bernama Penjara Penjara.
Lagik manis team ni mara dgn jayanyer.Layak sampai separuh akhir yg bukanlah target asal kami semua..

Begitulah kesan PB pd aku..maybe jugak pd rakan2 lain..Timeksaih sbb tak jemu2 melayan PB walaupun smpai season 4 citer dier kamin tak mantap.Tp sbgai peminat setia,kiter kena support mereka jgak walaupun dr jauh..
Sepanjang 4 season ni mesti ade watak2 yg meningalkan kesan dlm hati kite..semoga mereka kekal dlm ingatan...huhuhu...sedih2...

Saturday, July 18, 2009

Harimau Malaya!!!!



Takbiiiiiiiiiiiiiir!!!!!!!!!!!!

Salam bolasepak kpd semua!!!
semangat lebih sikit mlm ni.Maklumlah M'sia hampir2 mengejutkan Man Utd.
Sehinggalah si Kecik Owen masuk dan menjaringkan goal.
Dah nampak impak owen???maybe ni baru sikit.
kiter kena tggu lagik.Tahniah M'sia!!!!

Si adebayor sdg sibuk medical checkup nak pi man city.Ini mmg berita baik utk
peminat2 arsena yg dah lame nk tgk beliau berambus.Btol tak???
tp apelah nasib man city seasin ni.Player sernagan makin ramai di beli.
Harap2 team ni jd terer sikiiiiiiiiit dari season lepas ye..

moga bujumpe lagik!!!!

Thursday, July 16, 2009

"HapPy Eniveseri"

14hb JULY 2009 adlah eniveseri kami yg ke 3tahun 6 bulan...
Hepi eniveseri kepada kami..
Moga kekal selamanyer...Amiiiiin...



Kek yg d beli oleh Cik Feeza...

Tuesday, July 14, 2009

PUSPA@PUSPAKOM????



Luna Maya mmg sesuai jadik model klips ni..huhuhu..
ade sape2 setuju???Mari ramai2 nyanyi dgn kawe...

kau gadisku yang cantik
coba lihat aku disini
disini ada aku yang cinta padamu

kau gadisku yang manis
coba lihat aku disini
disini ada aku yang sayang padamu

walau kutahu bahwa dirimu
sudah ada yang punya
namun kan kutunggu sampai kau mau

jangan jangan kau menolak cintaku
jangan jangan kau ragukan hatiku
liriksong wordpress com
ku kan selalu setia menunggu
untuk jadi pacarmu

jangan jangan kau tak kenal cintaku
jangan jangan kau hiraukan pacarmu
putuskanlah saja pacarmu
lalu bilang i love you padaku

Saturday, July 4, 2009

Mengerikan...Menetes!!!


Owen ke Manchester United!!!!!!!!!!Sangat berani ferguson.Adakah karier owen akan kembali cerah???Beliau akan berganding dgn Rooney next season.Dan jika tiada injured@owen tersangat perform.Maka kite akan dpt menyaksikan owen di Afrika next year 2010.Ape pendapat anda semua????saye masih tak percaya owen kini di Manchester United.Mmg ManU saje yg mampu menaja gaji migguan Owen.Ape2 pun season dpan tetap akan menarik.Mari kite tggu lagi kejutan2 lain.yg akan berlaku.

tak baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik tau!!!!!!!!!