There was an error in this gadget

Saturday, March 21, 2009

ECL di KEMUNCAK!!!!!!!!!!!!!!

Berkut adalah undian suku akhir and separuh akhir.

QUARTER-FINALS: Ties to be played April 7/8 & 14/15

Villarreal v Arsenal
Manchester United v FC Porto
Liverpool v Chelsea
Barcelona v Bayern Munich

SEMI-FINALS: Ties to be played April 28/29 and May 5/6

Manchester United or FC Porto v Villarreal or Arsenal
Barcelona or Bayern Munich v Liverpool or Chelsea

Tak baiiiiiiik taaauuuuuuuu..ok,tuan2 yg budiman.ECL dah hampir ke penghujung.
Based on the undian,pasukan seperti Arsenal,ManU,Livpool,Chelsea,Barca and Bayern
memang antara calon yg dah di agak utk sammpai ke thap ni.Mcam villareal and Porto
plak agak supprise sbb boleh smpai ke peringkat ni.Sekali lagi saye dan ahli2
panel Mata Pena Si Hitam akan memberi komen dan prediction utk memilih pasukan
mane yg akan layak ke separuh akhir,akhir dan jugak Juara tahun ni.Selamat memberi komen.

Hasbollah Awing - Salam sejahtera..kalo ikutkan undian ni,jelas team EPL sekali
lagi menguasai ECL.Pilihan saye utk ke semi final ialah Arsenal dan ManU.
Kenapa???ini kerana Villareal dan Porto bukanlah lwan yg tepat utk mereka.
Bila Manu vs Arsenal plak,saye memilih Manu sbgai pemenangnyer.Keadaan semasa
arsenal akan jd penghalang kpd mereka nak bejaya.So,Manu akan terus ke Final dan
menanti lawan mereka.

Shebby Songh- Shebby rasa...semi final akan ditentukan antara Chelsea dan Bayern.
Chelsea bepeluang mara jauh kerana mereka kan bemain sebagai home pd pertemuan
kedua dgn livpool.Kalo chelsea menang pun tipis jek kot.Bayern vs Barca.Sangat
sengit becoz kedua2 team mmg tgh onform.pilihan saye ialah Bayern akan menang.
Pemain bayern lebih matang kalo nak di bandingkan dgn barca yg bnyak yg masih muda2 lagi.

Hadri - So,Final nampaknyer antara MANU vs BAYERN.Sejarah Lama????Masih terlalu awal nk pilih sape yg akan bejaya.Tapi,bila tiba saat2 genting mcm ni.Pemain2 kunci kejayaan amatlah penting utk pasukan masing2.Pemain seprti C.Ronaldo,Ribery,Klose,Podolski,Vidic, Rooney,Tevez,Van de sar,Hamit Altintop,Lucio akan menjadi penentu pasukan mane yg bejaya. Klinsman vs Ferguson jugak antara penarik jika Ginal ini jd realiti.Taktik lapok si tua Ferguson yg still mantap akan di cabar Klinsman yg berjiwa serangan ala2 nazi..
Sape pemenangnyer????Adakah anda setuju dgn pilihan panel2 kami???Sila tinggalkan pendapat anda di ruangan komen.

Akhir kate...tak baiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik tau....

Wednesday, March 18, 2009

"Antara Jambangan Bunga dan Lelaki Berjambang"

Hai kawan2..mlm ni terasa nak menulis plak..
mggu ni aku kije mlam.so,putaran enzim aku pun jadi
kurang normal.Mlam bejaga,siang tido..mcm pak guard
pun ade gak.cuma bezanya pada tangga gaji jek..
mata pun lebih lebam dr pak guard.sampai ade yg berkata
"hei awak ni mcm keturunan arab lah..."
hehehehe...rasenyer mcm dah merapu nih.ketika ini aku
dlm keadaan mengantuk tp masih waras lg.

sambil menaip ni aku tgk movie Underworld 3.beli dvd plak
walopun dah tgk kt wayang.pastu nak melengkapkan trilogy film
ni.aku beli semula dvd underworld 1 and 2.
Ini koleksi original kedua aku selepas Lord Of the Ring.
Film2 mcm ni mmg aku suka sbb pelakon dier bukan farid kamil.
hehehe....I'm sorrry...huaaaaaaaaaaa!!!!!!

dah lama jugak aku dah bercerita pasal bolasepak..kalo nak
ikutkan skang ni dah hampir penghujung musim.masa mula2 blog
aku ni tercipta pun season baru nak stat.ade ramalan aku yg tepat,
ade yg kurang tepat.ape2 pun kita tggu jek hujung season ni.
kita tgk sape yg berkuasa.


takat ni jela karya tulisan aku.nanti taip lebih2 takut kena
naik mahkamah plak.Skang ni bukan bule bersuara sangat..
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuut...hehehe..moga bejumpa lagi....
Tak baiiiiiiiik taaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu.

Tuesday, March 17, 2009

You're My Everything..



You're a falling star, You're the get away car.
You're the line in the sand when I go too far.
You're the swimming pool, on an August day.
And you're the perfect thing to say.

And you play it coy, but it's kinda cute.
Ah, When you smile at me you know exactly what you do.
Baby don't pretend, that you don't know it's true.
Cause you can see it when I look at you.

And in this crazy life, and through these crazy times
It's you, it's you, You make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything.

You're a carousel, you're a wishing well,
And you light me up, when you ring my bell.
You're a mystery, you're from outer space,
You're every minute of my everyday.

And I can't believe, uh that I'm your man,
And I get to kiss you baby just because I can.
Whatever comes our way, ah we'll see it through,
And you know that's what our love can do.

You're every song, and I sing along.
'Cause you're my everything.

Saturday, March 7, 2009

Takziah..

Al-Fatihah buat Zaine bt. Ahmad,bonda kepada Nursyafeeza bt. Mazlan.Beliau telah pergi meninggalkan keluarga tercinta pd 4 Mac 2009 pada usia 51 Tahun.Semoga rohnya di tempatkan di syurga.Amiiiiiiiiiiiiiiiiin..