There was an error in this gadget

Monday, August 24, 2009

Hari Ini Dlam Sejarah 2009.

Takbiiiiiiiiiiir semua..

Takde semangat..lemau minda..plan sudah gagal.Mujurlah ade cik Feeza yg bijak dan pandai bergeliga.Aku mmg dah tahap maleh mau pikir..Dgn nasihat dan cadangan beliau aku jadik lega sikit.Time kasih baby..

Aini 1st day bepose di opis sbgai org bekije..Ingat lagik last year aku kacau mak masak kat dapur..Mng best pose tahun lpas sbb aku duk umah menanti dpat kije.Cume kdang2 penat sikit sbb ade interview kat KL..Tahun ni dah kije..Alhamdulliah dah dkat setahun aku kije..

Manela aku nak bkak pose ni ek...aduyaaaaaaaaaaaaaaaai....huhuhu..

Doakan aini takde problem besau2..nule aku idup dgn tenang..

takbiiiiiiiiiiiiiir..muge jupe lagik...

Sunday, August 23, 2009

Legaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....tapi???

Takbiiiiiiiiiir...
Mnggu ni kawe blik kmpung utk sambut awal
ramadhan..syoknyer mkan bukak pose.
Tapi aini aku migrain skit..tak ckup tido
kot..

Lpas ni blik KL mau carik umah sewa lain plak.
Akhirnyer dpt gak aku pindah umah.
Urusan umah di uruskan en apoi.Doakan kami dpt
umah yg power dan selamat..huhuhu..

This year adlah 1st time bepose sbgai org bekije..
huhu..konpius jgak..musti terlebih penat ek..
takpe2..betahan!!!!!

Pencapaian aku mggu ni ialah bejaya menghabiskan
menonton drama bloggerboy hasil rekomen Puan Mahfuzah.
TQ puan..huhuhu..dah setel 12 episod..lalala

makin larut malm..jap laie sahur..
tido jap n bgn smula mkan sahur..
dah smpai masa mau chow!!jom tahjuuuuuut!!!

B4 that,enjoy the music by J-Rocks..
Takbiiiiiiiiiiir semua!!!!!!!!!!!



Monday, August 17, 2009

Topeng Sahabat..Paling bahaya..


Pernah tak ade sahabat kiter yg bermanis muka dpan kiter,tapi sebenaryner ade maksud lain yg tersirat???

Semua di depan kiter tu ternyata dusta belaka..Dier pun suke membuat sebuah kisah luka,sedih..Kononyer luka tu memang takkan pernah hilang.Sebenaryner..semua kisah tu hanyalah topeng belaka..

Tapi syukurlah aku takde kawan yg mcam ni.Semuanyer sopan santun teramat sangat..
Selamat Berpuasa Di Bulan Ramadhan..

Sunday, August 9, 2009

Lelaki Selingkuh Kembali Bersuara!!!


Takbiiiiiiiiiiiiiiir....

Post kali ni utk melepaskan geram.
Si penzina tlh menampalkan arahan di atas dinding.
Kejinyer beliau.Aku bukannyer berkira.
Aku dan apoi jd begini pun sbb perangai keji beliau.
Maleh nak ulas lagi..Kwan2 aku n apoi kenal kami ni siape..
Kenapa belum ade pembalasan setimpal utk si penzina ini??
Ramadhan dah dekat,prangai keji still ade..

Tuesday, August 4, 2009

Team to watch this season 2009/2010

Manchester City:
Man City???Why??Mesti semua teransang nak tau nape Man City men jadi antara pasukan yg paling mau dilihat.Pasukan ini dah abis di ubah suai bermula dari season lepas lagik.Robinho masuk dan impaknyer kurang menyengat.Season ni mereka membeli Tevez,Santa Cruz,Toure dan Adebayor. Adekah mereka ni semua bepindah sebab duit???Mungkin kepuasan????Dlm sidang akhbar Kolo Toure ade berkata “Perpindahan ini ibarat cinta..dgn cinta kite dpt ape yg kita mahukan dan sentiasa rasa di sayangi..”
Mahukah anda bertaruh Man City akan memenangi sesuatu season ni????Mari kiter nantikan..

Real Madrid:
Pasukan kaya ni kembali mengganas. Membeli Kaka,Ronaldo,Benzema dan Albiol. Nampak spt kuat je.Tp mampukah mereka semua berganding menggegarkan eropah???Ontahla…sumpahan galacticos mmg susah nak di buang..Dulu Zidane,Figo,Ronaldo,Beckham, Owen dah pun terjebak dlm sumpahan ni.Hanya di hujung2 barulah Real Madrid mng sesuatu..Season ni mmg di tunggu2 bg peminat real utk melihat sama ada polisi ini akan berjaya ataupun tidak. Anda semua bgaimana???Kiter patut mengikut tauladan dari Amri Yahyah yg menolak tawaran Real Madrid bulat2..Kate beliau..”Lebih baik saya main dgn Selangor yg dah mng treble season ni drpd pindah ke kelab yg terumbang ambing mcm real tuh!”

Manchester United:
Tiada ape yg mau di perkatakan ttg team ni.Asasnyer mmg kukuh.Sape masuk.Sape kua.Yg penting selagi ade alex ferguson,selagi tulah Manchester kekal antara kuasa eropah.Ronaldo klua dan Owen di bawa masuk. Nampaknyer MANU suke bedrama..kiter semua dah saksikan aksi owen di Malaysia dan tentu ramai yg sayangkan player ni.bakat owen mmg tak patut di sia2 kan…tq ferguson..Jgn lupe beri perhatian pd player baru spt Obertan dan Valencia..sgt low profile tapi maybe merbahaya…

Ac Milan:
Kaka tiada.Ronaldinho cube di jadikan nadi Ac Milan. Manager Leonardo yg masih hijau cube membuktikan dier jugak mmpu mmbawaac Milan spt Pep dgn Barca season lepas..tiada pembelian star di buat.Hanya bergantung dgn kuda2 tua spt Seedorf,Pirlo,Nesta..tak sababar menunggu pato menjadi hebat..Selamat Berjaya Ac Milan..

Chelsea:
Errrrrrrrrrrrrrrmmmm….Malehyer nak komen..hanya mampu berdoa supaya chelsea bejaya di bwah Ancelotti.Selagi player spt Essien,Lampard,Terry,Cech ade, aku yakin dgn team kesayangan ni.Hnaya beli Zhirkov season ni. Masalah besau ialah team ni agak tua dan takde pelapis bagi speasis yg nak pupus ni..Takbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barcelona:
Bacelona bijak. Itu perkataan sesuai utk mereka.Takde beli2 player dasyat. Tukar Zlatan dgn Eto’o.Satu tindakan paling menguntungkan. Kiter semua mau melihat aksi messi,xavi,iniesta,henry,alves di bwah tunjuk ajar pep guardiola utk season kedua.Mau tau gak season lepas tu nasib ataupun mmg beliau terer taktikal. Yg penting messi semakin hampir memenangi player terbaik dunia tahun ni mengalahkan si kaki silang Ronaldo.hehehe…messi mmg sangat laju dalam PES/WE..

Arsenal:
Arsene Wenger yakin dgn bakat muda.Ramai yg kua tinggalkan beliau. Bayangkan player yg kua tuh masih ade spt Henry,Pires,A.cole,Flamini,Toure,Gilberto, Viera..mereka ni semua still active dan jika di gabungkan dgn player sedia ade sprti Clichy,Sagna,Fabregas,Wallcott,Eduardo, Persie dan Arshavin.Cube anda semua bayangkan mcmana kuatnyer arsenal….Aduyaaaaaaaaaaaaaaaaai…mari kiter saksikan permainan cantik arsena macm season2 yg lepas..Cantik dan menghiburkan..Moga Berjaya Arsene Wenger..

Inter Milan:
Mourinho adalah segala2 nyer…hehehe…Portugal,England,Italy…semuanyer beliau dah takhluk..masih menuggu beliau memenangi piala eropah.Agak terkilan Chelsea melepaskan manager yg power spt beliau..Menukarkan Zlatan dgn Eto’o..Eto’o yg menjadi target beliau dari mase di Chelsea lagi.Tak sabar mau tgk gandingan ni..Menolak perpindahan deco dan carvalho adalah satu yg bijak..Inter calon juara piala eropah????tungu….

Liverpool:
Takmau cakap byak pasal team ni.Dah bosan tggu Benitez menang EPL tuk Liverpool.Season lepas dah hampir2,tapi terkucil di hujung tanduk.Harap2 season ni Berjaya..tiada membeli star player..maybe skang dah ketandusan striker..Moga bejaya Liverpool dan Benitez..

Bayern Munich:
Bayern ni pun rugilaaaa…player ramai yg power2 dari season lepas lagi. Ade ribery,Klose,Toni,Lahm tapi dah bejya pun..season ni ad eke patut beli Mario Gomez.mahal plak tuh..dahla dlm team germany tak power..Van Gaal musti melakukan sesuatu bg memulihkan kembali imej bayern yg dulunyer antara gergasi eropah.