There was an error in this gadget

Monday, November 16, 2009

Jangan Pandang Lekeh Kami!!!

Hari ni Hadri nak explain about 2 striker of germany. Lukas Podolski and Miroslav Klose.This 2 striker biasenyer akan lebih power bila time tournament besar bermula.Below is the details of this 2 stiker.

Personal information:
Full name :Lukasz Podolski
Date of birth :4 June 1985 (1985-06-04) (age 24)
Place of birth:Gliwice, Poland[1] Height 1.82 m (5 ft 11+1/2 in)[2]
Playing position : Forward/Winger[3]
Club information: Current club Köln
Number : 10
Youth career :1991–1995 FC Jugend 07 Bergheim
:1995–2003 Köln Senior
:2003–2006 Köln 81 (46)
:2006–2009 Bayern Munich 72 (15)
:2009– Köln 4 (1)
National team:2004 Germany U-21 5 (0)
:2004– Germany 68 (35)
Analysis:Beliau dah menunjuk prestasi dasyat dlm 2 big tournament yg lepas,World Cup 2006 n Eur0 2008.Terbukti aksi dier paling di nanti2 kan.Berpindah dr Bayern demi mendapat 1st team selection.Tanpa aksi regular setiap mggu pun beliau masih dpt bagi 1st class performance.
Penjaring kedua terbanyak selepas Klose dgn 6 gol ini pasti akan menjadi bintang pd kejohanan tahun dpan.Percayalah... Full name : Miroslav Marian Klose
Date of birth : 9 June 1978 (1978-06-09) (age 31)
Place of birth: Opole, Poland
Height :1.82 m (5 ft 11+1/2 in)
Playing position : Striker
Club information:
Current club : Bayern Munich
Number : 18 Senior career
1998–1999 : FC Homburg 20 (11)
1999–2001 :FC Kaiserslautern II 49 (25)
1999–2004 :FC Kaiserslautern 120 (44)
2004–2007 :Werder Bremen 89 (53)
2007–Now : Bayern Munich 60 (20)
National team:
2001– Germany 93 (48)
Analysis: Hebat dan kuat d udara adlah kekuatanyer.Mula bermain dgn German pd 2001 dan memberikan aksi memukau ketika World cup 2002.Paling di ingati ialah aksi menentang arab saudi.Beliau menjaringkan hatrick ketika itu dgn semua gol menerusi tandukan(kalo tak silap).
Akan berusia 32 thun next year n maybe worldcup last utk klose.Still menjadi antara penyerang yg di geruni d eropah.Saksikan beliau beraksi besama Podolski next year dan yg paling penting team ini jgn di pandang lekeh.

Monday, November 2, 2009

Dari 9 ke 9

Cerita hikayat ini bermula pd jam 9a.m...arini ade mejlis
perkahwinan sahabatku bernama Salleh(Alang) di Klang.
Bgn dan bersiap dan terus ke Puchong.Smpai puchong n amek
cik feeza utk menunggu pasukan ricerd dan epul di exit kota
kemuning sambil mengunakan GPS(takut sesat..hehe).
Ricerd dan epul pun smpai dan kami semua terus ke umah alang.

Sampai di umah alang dan Azan n Munir pun tiba..lame tak jupe
munir..hehe..jejak kasih pertama bermula..kami pun masuk utk mkn
sambil mnunggu alang sampai.terlihat badrul,pechai n mat jue
dah siap sedia makn.terjumpe bad plak..jejak kasih kedua bermula..

duduk kejap...mkan2 kopok dulu sambil borak2..then Latt Samak pun
smpai bersama 3 org isterinyer..belagak angkuh beliau sambil
menunjuk2 jari 3 ke arah ricerd..cis!!bini org pun dier angkut..

terasa lapa dan kami pun makan dgn sopanyer..makan2 dan makin ramai
rakan2 lame dan baru tibe..yg muda dtg berkuda,yg tua dtg berdua,
begitulah seterusnyer...akhirnyer alang pun smpai dgn baju merah
menyala.di sambut dgn kompang dan silat pulut.kaki menggigil
mcm nak msuk gelanggang jek..hehehe

begambau2 sikit...pastu berangkat pulang..OTW pulang terasa awal
lagi,lalu ku mesej ricerd dan epul mengajak beliau karaoke di
alamanda.mereka bersetuju!!!hahaha..

smpai di alamanda di tempat di janjikan..kami pun menempah sejam
karoke!!!!hahaha...satu persatu lagu di nyanyikan..dari
lagu taylor swift oleh ricerd,shape of my heart cik feeza,lagu OAG
epul(di sabotaj aku masa epul baru nak naik sheikh-terepeat),estranged
dendangan aku...

Nyanyi punyer nyanyi smpaila abis sejam...tak cukupla pulok..
tambah lagi sejam..lagu hip hop,rock kapak,rock modern,zapin,
jiwang,metal..semua kami bedal..Ajmal n Bob tibe tatkala konsert
mau berakhir..hasrat suci Ajmal nak nyanyi lagu Jermol tak kesampaian..
masa tamat selepas lagu Sampai Syurga Epul Berakhir...huhu..

Kami pun kua dan lepak2 di Food Court..Minum,makan dan berborak
dari satu topik ke satu topik..dari citer bola omputih,bola
melayu,kembara warisan,england yg dibenci,OC kurang ajor,
pak syap kok,pecah penjara sampaila ke antu jaapor..huhu..

penat berbual tak terasa empat jam berlalu...dari jam 5 ke 9mlm..
kami semua bersurai dan Bob n Ajmal pulang ke seremban.Epul n
ricerd slalu kami jupe bla bemain putsal besama..fuhhhhhhs...
mmg penat tapi puas sbb jupe rakan2 lame dan banyak citer di bualkan..
hehehe...ade gak aksi2 yg tak di ceritakan di sini di takuti
menyinggung parasaan pihak lawan pulok..aini takde fokus world cup ek..

Bejumpe lagik...tak baik tau.....