There was an error in this gadget

Friday, May 31, 2013

Buang Kebencian Itu



Aku: 

Pahang vs JDT pagi jam 8.00am? Dah macam pendidikan jasmani pulok. Ini semua salah JDT. Sejak JDT wujud sekitar Nov 2012, Malaysia tak menang semua friendly pra AFF Cup, gagal menang AFF Cup & kalah 4 dalam 5 perlawanan terakhir. Pahang rekod bersih tak pernah penyokong merusuh, boleh jadi hal hari ni sebab JDT. Cara terbaik mansuhkan JDT. Liga Malaysia sebelum ni terkawal sebelum JDT wujud.


Puyol:

Apa Statement kau ni daie? Kau ni orang Johor kan? Kenapa kau benci sangat dengan JDT?


Aku: 

Aku bingkas bangun dan menjawab soalan itu dengan jawapan yang tiada kena mengena dengan soalan...Esok aku nak balik Tangkak, mohon jangan sambut kepulanganku dengan buluh runcing.

1 comment:

Silakan Laser Saye...